Молодий чоловік біля кінотеатру відрізав дорогу Ніні, і запропонував квиток в подарунок. Те, що було далі, було сюрпризом для обох

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ніна вже підходила до кінотеатру, коли її гукнув незнайомий молодий чоловік: – Дівчина, вам квиток в кіно не потрібен? – Занадто банально! – відрізала Ніна. – В сенсі? – здивувався хлопець. – Ви взяли два квитки, один зараз продасте мені, другий, на місце поруч, у вас. Ви будете на nродовженні всього фільму підкочувати до мене і заважати насолоджуватися картиною. – Пояснила свою позицію дівчина. (K/KQ) – Справжній детектив! А ви виnадком не Шерлок Холмс? Так, я куnив два квитки поруч.

Але другий квиток призначався моїй дівчині. А вона, п’ять хвилин тому подзвонила і сказала, що не зможе прийти. Ну не пропадати ж квитку? І потім, я вам пропоную не в подарунок, а придбати. Зі знижкою і без черги в касу. ДО РЕЧІ місця дуже хороші. В центрі залу. – Все одно це не гарантує, що ви не станете чіплятися до мене з розмовами. – Ладно. Якщо ви купите у мене квиток, Я не сяду на своє місце. Подивлюся фільм з іншого крісла. Пересяду на вільне місце. – Не обдурите? Пересядете? – Обіцяю. Пересяду на задній ряд, щоб Ви мене навіть не бачили. – Тоді вам буде незручно. – Але вам же гидко буде сидіти поруч зі мною. – При чому тут “гидко”?

Advertisements        

Я ненавиджу, коли мені заважають дивитися кіно. – Ну так я і не заважатиму. Будете брати квиток? – Буду. У вас здача з п’ятитисячної знайдеться? – З п’яти?! Це що, ще один привід не куnувати квиток? – Але у мене й справді інших грошей немає. – Ну тоді віддасте мені при наступній, виnадковій зустрічі. І все, біжіть вже. Скоро сеанс почнеться. – А ви? – А я ненавиджу дивитися фільм з незручної точки. – Тобто? Ви мені подарували квиток, а самі не підете?! Пішли вже. Будете сидіти на своєму місці… “Спрацювало”, подумав Макс.”тепер треба так підкотити, щоб не заважати їй насолоджуватися фільмом”.

Advertisements