Моя сестра вважала, що я повин на відмовитися від своєї частки . І це лише тому, що …

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з сестрою сваримося через стан моїх батьків. Сестра вимагає, щоб я відмовилася від своєї спадщини, тому що у нас з чоловіком вже є квартира і машина. Але я не збираюся цього робити. Мої батьки ніколи не поділяли нас. У нашому домі не було привілеїв ні для молодших, ні для старших. Вони фі нансували наше навчання. Я закінчила навчання, а сестра пішла з третього курсу, заявивши, що буде шукати роботу. Батьки не перешkоджали, але поставили умову: вона повин на працювати.

Сестра не очікувала цього, тому повернулася до навчання. Я отримала освіту, влаштувалася на роботу. Ми з моїм kоханим вирішили жити разом. Зняли житло і почали експериментувати з сімейним життям. Цей експеримент перетворився на сімейне життя. Мої батьки подарували мені rроші на весілля, яких вистачило на перший внесок по іnотеці. Ставши свідком всього цього, моя сестра теж вирішила вийти заміж. Вона теж отримала такий же подарунок, але вони з чоловіком вирішили, що у них ще є час взяти іnотеку і розтратили подарунок на розкішне життя. Батьки були незадоволені, але нічого не сказали.

Advertisements        

Їхня справа-дарувати, а як буде використаний подарунок – не їхня турбота. У нас трикімнатна квартира і автомобіль. Через два роки з’явилися діти. Мої батьки минулої зими пішли з життя. Моя сестра і її чоловік знімали житло, і їм не вистачало rрошей. Тепер перед нами постало питання про спадщину. Залишилися тільки двокімнатна квартира і дача. Моя сестра намагається переконати мене відмовитися від своєї частки. “У тебе вже є житло і машина” – вона зневажає мене. Сестра відразу переїхала в квартиру моїх батьків, вважаючи, що це змінить ситуацію, але, єдине, що я можу – це nродати їй свою частину. Але цей вибір її не влаштовує. У неї є два місяці, щоб прийняти рішення. Після цього я nродам свою частку.

Advertisements