Ігор просто мріяв про просту домашню їжу, а дружина все продовжувала тягати його дороrими ресторанами.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ігор відштовхнув від себе тарілку з пастою “Карбонара”, його апетит був зіпсований ностальгією по маминим бутербродам зі шпротами. Ресторанна їжа більше не викликала в нього радості, і він сумував за простотою домашньою їжею. Однак його дружина не погоджувалась і відстоювала їхній вибір на користь висококласного ресторану.

 

Advertisements        

Роздратований, Ігор вирішив вийти на вулицю, щоб перепочити, і натрапив на розмову двох жінок про домашні бутерброди. Заінтригований і відчайдушно бажаючий відчути смак своїх безтурботних днів, Ігор втрутився, висловивши бажання з’їсти бутерброд. Жінка, Тетяна, з усмішкою погодилася зробити йому такий, і Ігор залишив дружину у ресторані, знаючи, що їхні стосунки перебувають на межі розлучення. Коли він сидів у скромній квартирі Тетяни, насолоджуючись затишком та простою їжею, він відчував сильне почуття полегшення та щастя.

 

Через два роки Ігор зробив Тетяні пропозицію. Однак вона лише усміхнулася і відхилила його пропозицію, не бажаючи псувати їх комфортні стосунки формальностями. Незважаючи на це, вони продовжували спілкуватися, Ігор насолоджувався домашніми бутербродами Тетяни, які нагадували йому про прості радощі життя, а Тетяна знайшла в особі Ігоря гарного друга, на якого можна було покластися у важкі моменти життя.

Advertisements