Дружина Андрія здавалася безпорадною без чоловіка. А побувавши у гостях у батьків дружини, Андрій зрозумів головний сеkрет їхньої родини.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Наталя повідомила свого чоловіка Андрія, що купила рибу, і попросила його приготувати її, що він і зробив. Андрій з радістю погодився на прохання дружини нарізати хліб. Через кілька днів Наталя попросила Андрія допомогти їй нарізати м’ясо для холодця, який вона готувала, і він погодився зробити це після закінчення своєї програми новин.

 

Advertisements        

Пара чудово спрацювалася, Андрій завжди був готовий допомогти дружині. Одного ранку Наталя попросила Андрія супроводити її на ринок, бо боялася, що без його допомоги вона щось забуде. Андрій погодився і це стало регулярним явищем. Здавалося, що Наталя не може виконати жодної дії без допомоги чоловіка, але Андрій не заперечував. Тільки коли подружжя приїхало до батьків Наталії до їхнього села, Андрій зрозумів, звідки взялася така поведінка дружини. Він підслухав, як теща просила свого чоловіка Івана допомогти їй із різними справами та хвалила його за здібності. Андрій усвідомив, що це був м’який та ефективний спосіб залучення чоловіка до домашніх справ.

 

Наталя, як і її мати, не була лінива і підтримувала чистоту та порядок у будинку. Андрій з радістю повертався додому щодня і часто запрошував друзів, бо Наталя завжди була гостинна та привітна. Допомога дружині по господарству не була для Андрія тягарем, оскільки вона висловлювала подяку і давала зрозуміти, що потребує його допомоги. Андрій оцінив підхід своєї дружини, коли підслухав розмову у маршрутці між жінкою на ім’я Олена та її чоловіком. Олена відкрито лаяла свого чоловіка, звинувачуючи його в лінощі та марності. Андрій був вдячний, що у їхніх стосунках із Наталією немає нічого подібного, адже вони спілкувалися з любов’ю та повагою.

Advertisements