Володя не хотів працювати і вважав за краще жити на гроші матері. Тоді свекруха з невісткою вигадали геніальний план, який спрацював.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Володя та Таня нещодавно побралися та шукали роботу. Не маючи інших варіантів житла, вони стали жити з матір’ю Володі, Валентиною Іванівною, вчителькою, якій важко було прищепити дисципліну власному синові. Щоранку вона будила їх і переконувала шукати роботу. Якщо Тані, теж вчительці, вдалося незабаром знайти роботу за професією, то Володя завжди спав та пропускав співбесіди. Валентина Іванівна переконувала Таню вплинути на чоловіка і знайти йому роботу, але Таня пояснила, що Володя вважає за краще тільки спати і грати в ігри.

 

Advertisements        

Свекруха з невісткою вирішили працювати разом, щоб переконати Володю змінити свої погляди. Минув місяць, але жодних зрушень не сталося: Володя продовжував розраховувати на гроші та турботу матері, насолоджуючись життям у її квартирі. Зрештою, Таня та Валентина зрозуміли, як можна провчити Володю. Коли Володя вкотре попросив грошей купити подарунок другу на день народження, Таня погодилася допомогти йому вибрати подарунок. Проте на касі Таня прикинулася, що зайнята телефонною розмовою, і пішла, змусивши Володю стояти перед касиром без грошей. Збентежений і засмучений він пішов з магазину без подарунка.

 

Вдома Володя зрозумів, що мама та Таня були у змові, коли відмовилися дати йому гроші на подарунок. Він пропустив святкування дня народження, відчуваючи сором за те, що прийде з порожніми руками. Після цього інциденту Таня зауважила, що Володя почав активно шукати роботу. Нарешті його прийняли, і він почав заробляти гроші; йому навіть подобалася його робота та колеги. Якось Володя зателефонував і сказав Тані, що забере її після роботи, щоб поїхати за покупками. Вони купили куртку для нього та чоботи для неї, і він заплатив за все. Він висловив подяку за те, що його вчасно провчили. Дорогою додому вони купили торт для Валентини, щоб відсвяткувати спільний успіх. Таня та Валентина Іванівна разом їли торт і раділи, що їхній план вдався, але найбільше тішився Володя, який нарешті взяв своє життя під контроль і зрозумів, що таке фінансова незалежність.

Advertisements