Наталя знайшла в речах чоловіка подарункову коробку із золотим кулоном і подумала, що чоловік хоче зробити їй сюрприз. Але “сюрприз” був у іншому.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Наталя та Вадим жили у шлюбі вже три роки. Якось жінка зайшла на кухню і мало не скрикнула з радості. Вона встигла побачити, що чоловік на екрані розглядав каталог ювелірних прикрас. Він так давно не робив їй подарунків! Життя останнім часом перетворилося на повсякденний побут. Чоловік чомусь сильно розгубився, одразу закрив вкладку і вдав, ніби нічого не було.

Наталя вирішила не видавати, що щось помітила. Вона напустила на себе звичайний вигляд: -Їсти будеш? “Нехай зробить сюрприз!” – подумала про себе жінка. А через пару тижнів, коли забиралася в ящику чоловіка, знайшла коробочку із витонченим кулоном із золота. Ната акуратно поклала його на місце. Наближалося 8 березня, жінка була впевнена, що це подарунок до свята.

Advertisements        

І ось настав довгоочікуваний день. Наталя самого ранку клопотала на кухні та приготувала кілька гарячих страв та кілька різновидів салатів. Вона з нетерпінням чекала на чоловіка з роботи. І ось він прийшов і ніяково подарував їй букет хризантем, повечеряв і пішов спати . Насамкінець посмішка зійшла з обличчя жінки. Тепер вона не знає, що думати. При цьому коробочка із прикрасою зникла з дому після свята.

Advertisements