У нас у сім’ї вже не вистачало коштів і я мала вийти з декрету. Думала мама мені доnоможе з малюком, але не тут було.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Будучи молодою мамою, яка перебуває в декретній відпустці, я виявила, що мені важко вдається зводити кінці з кінцями в нашому фінансовому становищі. Заробіток мого чоловіка-лікаря був недостатнім, а моя власна добре оплачувана робота чекала на моє повернення. Але хто б дбав про нашу маленьку доньку Зоряну в такому разі?

 

Advertisements        

Я звернулася за допомогою до мами , але вона відразу відмовилася, заявивши, що намагаюся перекласти на неї свої обов’язки. Мене зачепили її слова, тим більше, що вона була не літня і мала багато вільного часу. Зрештою, вона здалася і погодилася доглядати Зоряну, але тільки якщо ми платитимемо їй 4 тисячі на місяць.

 

Я погодилася, знаючи, що послуги няньки справді дуже дорогі. Щоб мама виконувала мої вказівки і правильно доглядала дочку, я залишила їй розклад з конкретними завданнями на день. Мені не подобався діловий формат нашого спілкування, але я розуміла, що час зараз непростий. Я сподіваюся, що скоро відправлю Зоряну до дитячого садка, але поки що я вдячна мамі за допомогу. Ця ситуація нагадала мені дитинство, коли я проводила ціле літо з бабусею.

Advertisements