Подруга Юля вийшла заміж і залишилася сидіти вдома, а через роки коли я запитала її, чому у них досі немає дітей, вона приголомшив мене своєю заявою, сказавши, що їм вже пізно думати про дітей. Але їй все ще 35 років…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене є подруга на ім’я Юлія, їй 35 років, і вона заміжня вже багато років. Хоча в неї хороша освіта, вона не працює, і її чоловік – єдиний годувальник їхньої родини. Якось ми заговорили про дітей, і я запитала, чому у них досі немає дітей. Юлія відповіла, що вже надто пізно заводити дитину, а я сказала їй, що 35 років – це ще гарний вік для цього.

 

Advertisements        

Я також зазначила, що оскільки вона не має кар’єри, вона могла б залишитися вдома і піклуватися про дитину, скільки хоче. Однак подруга придумала відмовку, що буде занадто старою, коли дитина піде до дитячого садка, і люди говоритимуть про неї через її вік. Я спробувала підбадьорити подругу, наводячи приклади жінок, які народили у 40 років і старше, але це її не переконало. Зрештою я дійшла висновку, що Юлія та її чоловік просто не хочуть дітей, а все інше – відмовки.

 

Пізніше я відвідала їхній будинок і з подивом виявила, що у них багато кішок. Вони навіть дали їм людські імена і ставилися до них, як до своїх дітей. Вони брали їх на руки, гладили та цілували в голову. Я не могла не подумати, що було б краще, якби вони так само ставилися до своїх дітей. Діти – це продовження вас самих, на відміну від кішок, які не можуть принести вам склянку води або дати вам те кохання, яке може дати дитина. Хоча я розумію, що у всіх людей різні переваги, я не могла позбутися відчуття, що вони упускають щось особливе, не маючи дітей.

Advertisements