Батько балував сина як міг, а Олена була з ним холодніша. І після роз лучення батьків син заявив мамі, що хоче жити з батьком.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

П’ять років тому Вадик та Олена розлучилися. На той момент їхньому синові було всього чотири роки, і Вадик хотів бути впевненим, що його дитина не втратить батьківське кохання. Тому він намагався проводити з сином вихідні та свята. Він хотів бути поруч із ним і показати йому, що він небайдужий. Олена була вдячна чоловікові за це, тому що його ставлення показувало, що Вадик, як і раніше, цікавиться життям сина. Однак, незважаючи на те, що Вадик намагався бути добрим батьком, це створювало проблеми для Олени.

 

Advertisements        

Її стосунки із сином стали погіршуватися, тому що Вадик балував його, а вона відповідала за суворе виховання та дисципліну. Якось син Олени сказав їй, що хоче жити з батьком. Він сказав, що з ним йому веселіше, а Олена поруч лише для того, щоб змушувати його їсти та вказувати, що робити. Олена розуміла почуття сина і знала, що рано чи пізно це станеться. Вона не могла конкурувати з тим, як Вадик «виховував» дитину: під наглядом батька хлопчик їв нездорову їжу, спав та грав на планшеті, скільки хотів.

 

Ну, і як ви могли здогадатися, Олена змушувала сина робити уроки, їсти здорову їжу та забиратися у своїй кімнаті. Олена відчувала, що її оминають і що Вадик – «добрий поліцейський» в їхній історії. Вона знала, що робить все можливе для свого сина, але їй було важко конкурувати із веселощами та іграми, які забезпечував Вадик. Незважаючи на труднощі, Олена намагалася щосили бути поруч із сином і піклуватися про нього. Навіть якщо це означало, що всі веселі вихідні діставалися Вадику. Олена була задоволена і тим, що робила для сина все необхідне, про що колишній чоловік навіть не замислювався.

Advertisements