Я поговорив з мамою, і вона погодилася доглядати дітей, поки ми з дружиною будемо на роботі. Однак, коли ми повернулися додому, то були вражені побаченим.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нас із дружиною двоє маленьких дітей, Оксана, якій три роки, та Юра, якому два роки. Моя дружина дуже хоче працювати, але наш син занадто малий, щоб ходити в дитячий садок, і він часто хворіє, що ускладнює роботу моєї дружини. Вона щодня скаржиться, що її подруги вже вийшли на роботу, а їхніми дітьми займаються бабусі. У нас теж є бабуся, моя мати, яка могла б допомогти з доглядом дітей… Я поговорив з мамою, і вона погодилася доглядати дітей, але в неї були свої умови.

 

Advertisements        

Якщо їй потрібно буде бути відсутньою у будь-який час, хтось має бути готовий її замінити. Обговоривши це з дружиною, ми вирішили, що саме ми замінюватимемо мою матір, коли вона буде відсутня. Моя дружина написала докладні інструкції про те, як і коли годувати дітей, про час їхнього сну і про те, коли виводити їх на прогулянку. Було видно, що моїй матері не подобається, коли їй дають вказівки, але вона нічого не сказала. Тому ми з дружиною спокійно вирушили на роботу, залишивши дітей під опікою моєї матері. Нам було цікаво подивитися, як наші янголята проведуть день без мами. Однак, коли ми повернулися додому, то були вражені побаченим.

 

Моя мама лежала на дивані, тримаючись за голову, а діти грали посеред кімнати. Ми спитали маму, чи лягли вони спати чи пішли гуляти, і вона хрипким голосом відповіла, що не може з ними впоратися. Діти, як виявилось, відмовлялися спати і не хотіли виходити надвір. Вона також додала, що більше не може піклуватися про них. Моя дружина була розчарована і вирішила більше не довіряти наших дітей моїй матері. Протягом трьох днів вона повернула їх до звичайного порядку дня. З того часу вона не просила про роботу, тільки й говорила, що не залишить наших дітей ні на чиє піклування.

Advertisements