У Емми зі свекрухою все було добре, поки свекруха не попросила сина і невістку забратися в квартирі бабусі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Емма та її чоловік були одружені три роки і жили на орендованій квартирі, тому заводити дітей поки не було пріоритетом. Батьки Емми жили в обласному центрі, а її свекруха та бабуся чоловіка жили у двох окремих квартирах. Раніше Емма підтримувала нормальні стосунки зі свекрухою, але минулого року все змінилося.

 

Advertisements        

Свекруха Емми попросила невістку і сина забратися в квартирі бабусі . Бабуся мала звичку накопичувати речі, і її квартира була повністю забита всяким лахміттям. Емма та її чоловік провели цілий день, прибираючи, сортуючи та викидаючи сміття. Однак коли вони почали збирати непотрібні речі, мати свекрухи Емми почала бунтувати. Вона не дозволила їм нічого викинути і не дала прибрати шафи, стверджуючи, що в них зберігаються важливі та дорогі їй речі. Емма не стала нічого говорити і просто пішла із квартири. Пізніше свекруха Емми зажадала вибачень від неї та її чоловіка, але Емма відмовилася. Свекруха сказала, що бабуся хоче передати квартиру своєму племіннику, тож їм треба все залагодити.

 

Однак Емма та її чоловік не були особливо зацікавлені у догоді старій жінці. Тепер чоловік Емми відвідує бабусю раз на місяць, а Емма взагалі до неї не ходить. Бабуся засмучена тим, що Емма не відвідує її, і навіть натякнула, що дозволить їм прибрати шафи і зробити нормальне прибирання, але Емму це вже не цікавить. Дівчина вважає, що старенькій слід найняти службу прибирання, а не дихати пилом через свої принципи. Вона також сподівалася, що цей випадок стане гарним уроком для бабусі чоловіка, і вона почне приймати їхню допомогу охочіше, залишивши свої принципи у стороні.

Advertisements