Соломія поїхала на заробітки на два роки, а коли повернулася додому, на її подив, чоловіка не було вдома, а її зустріла свекруха.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Соломія міркувала, що робити зі своїм життям, коли її подруга запропонувала їй виїхати за кордон. Хоча вона мала трьох дітей, вона не могла знайти роботу, щоб утримувати їх у своїй країні. Пропозиція подруги давала їй можливість працювати та заробляти на якісне життя. Однак вона не наважувалася залишити своїх дітей надовго. До того ж, її чоловік Іван, здавалося, не переживав з приводу її від’їзду, і це засмучувало Соломію ще більше. Зрештою, Соломія вирішила прийняти пропозицію подруги і поїхала працювати за кордон.

Вона дуже су мувала за своїми дітьми і бачила їх лише на фотографіях, які вони їй надсилали. Через два довгі роки Соломія повернулася додому. Вона з нетерпінням чекала зустрічі з дітьми і насамперед побігла до себе додому. На її подив, замість чоловіка її зустріла свекруха . Коли Соломія спитала Івана, свекруха сказала їй, що він пішов від неї до іншої. – Я весь цей час одна дбала про онуків. Дякую, що надіслала гроші на дітей. Я не знаю, як би ми без цього вижили, — сказала свекруха.

Advertisements        

Соломія думала, збожеволіє, дізнавшись, що Іван залишив її. Але вона також зрозуміла, що одна свекруха весь цей час дбала про її дітей, і була вдячна їй за це. Прийшовши до тями, вона пішла до своїх дітей і зустріла свою гарну, високу дочку, Олесю. Вона обняла та поцілувала дітей, відчуваючи провину за те, що залишила їх так надовго. Хоча Соломія втратила чоловіка, у неї за цей час ніби розплющились очі. Вона зрозуміла, що дуже високо цінувала людей, які на це не заслуговували і недооцінювала по-справжньому цінних людей у своєму житті.

Advertisements