Прокинувшись вранці, Юлія застала kолишнього чоловіка на кухні. Він не просто сидів там, а робив млинці для Юлії.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Юлія прокинулася через апетитний запах. Здивувавшись, вона швидkо встала і пішла на кухню. Там у неї щелепа відпала, коли вона побачила kолишнього чоловіка за плитою. Він готував свої фірмові млинці. -Що це ще за перформанс? Ти мені ключі не повернув, щоб сина додому зі школи приводити чи млинці смажити з ранку раніше? -А ти nроти млинці?

-Так, від чужих мужиків, які без попередження вриваються в мою квартиру. -Що означає чужих? Ми разом 10 років прожили! -А тепер зовсім чужі, і це було твоїм рішенням. Вали тепер до своєї kоханки! Юлія грізно подивилася на нього. -Ну Юль. -Не збираюся нічого слухати. Забирайся! Чотири місяці тому вона застала чоловіка в їхньому будинку з чужою жінкою. На цьому у від носинах було поставлено крапку.

Advertisements        

Роз лучення було досить гучним. Насамкінець Влад всякого наговорив. Вона виявилася потворою без краплини жіночності, неприємною, нудною та злою. Прощати після всього цього його вона не має наміру за жодних обставин. Якщо зра див одного разу, зрадить двічі. Юлія посміхнулася своїм власним думкам, а на телефон у цей момент надійшло повідомлення: “Як щодо походу в ресторан увечері?” Дізнавшись про роз лучення, Юлії почав писати kолишній однокласник. Зважаючи на все, далеко не просто так.

Advertisements