Коли чоловік вкотре нагадав дружині, що він годувальник сім’ї і його треба як слід нагодувати, дружина зважилася на відчайдушний крок.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У сім’ї Бондаренка існувало суворе правило: хто першим приходить із роботи, той і готує вечерю. Віра Павлівна, бухгалтер, зазвичай готувала їжу, бо закінчувала роботу раніше, ніж її чоловік Віктор, який працював на будівництві. Проте Віктор був вибагливим і часто відмовлявся їсти, якщо їжа йому не подобалася. Якось, коли Віктор посkаржився на їжу, Віра спробувала виправдатися, сказавши, що вона також багато працює. Але Віктор відмахнувся від її роботи і вважав, що раз він годувальник, то заслуговує на якісне харчування. Ця розмова залишила у Віри почуття розчарування, і вона вирішила збільшити свій прибуток, щоб менше залежати від Віктора.

Після місячного пошуку нової роботи Віра нарешті знайшла її. Робота була складною, але вона давала їй перспективу за кілька років стати головним бухгалтером. Віктор був незадоволений новою роботою дружини, але нічого не сказав, оскільки графік роботи Віри тепер збігався з його графіком, і вони обоє приходили додому приблизно в один і той самий час. Однак обсяг роботи Віри збільшився, і вона почала приходити додому пізніше за Віктора. Це дратувало його, і він зажадав, щоб вона йшла з роботи вчасно і готувала вечерю. Віра була виснажена роботою, і вона не мала сил сперечатися з чоловіком. Але коли Віктора зненацька звільнили з роботи, а квартnлата зросла вдвічі, Віра взяла справу до рук.

Advertisements        

Вона запропонувала куnити квартиру, яку продавав її начальник. Віктор був налаштований скептично, але зрештою погодився. Хоча Вірі доводилося працювати більше, ніж будь-коли, щоб оплачувати квартиру, Віктор був занадто лінивий, щоб навіть приготувати вечерю для них. Якось Віра прийшла додому і виявила сліди губної помади на своїй чашці та сковороду із залишками смаженої картоплі у раковині. Віктор зізнався, що в нього в гостях була kолишня колега, і Віра була в люті від того, що він пиводив жінку і пригощав її вечерею, поки для власної дружини він навіть п’яту точку від дивана не хотів відривати. Віра вирішила піти від чоловіка і невдовзі подала на роз лучення. Життя без Віктора було в рази легшим, кращим і яскравішим. Віра змогла за кілька років купити собі двокімнатну квартиру, а як там були справи у її kолишнього чоловіка – вона навіть знати не хотіла.

Advertisements