Сестра попросилася тимчасово пожити у моїй квартирі. Але коли настав час звільняти її – розпочався грандіозний сkандал.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я дуже багато і старанно працювала, і нарешті зібрала достатньо грошей, щоб купити свою власну однокімнатну квартиру, але мені все ще потрібно було її відремонтувати. На щастя, мої батьки доnомогли мені своїми заощадженнями та досвідом у ремонті. Ми змогли завершити всі справи з високою якістю та за нижчою ціною.

Однак мені не вдалося прожити у цій квартирі дуже довго, бо я вийшла заміж і почала жити у чотирикімнатній квартирі мого чоловіка. Ми вирішили здати мою квартиру в оренду, і, здавалося, все йшло добре, поки мені не зателефонувала моя троюрідна сестра і не попросила тимчасово пожити там, бо у них вдома не було Інтернету після ремонту.

Advertisements        

Я погодилася, але за два тижні сестра відмовилася з’їжджати, на хабно заявивши, що їй сподобалася квартира. Ми з чоловіком пояснили їй ситуацію та назвали вартість оренди, але вона не збиралася їхати чи nлатити. Нам довелося залучити інших родичів, щоб пояснити неправильність та зухвалість її дій. Вона з родиною поїхала лише тоді, коли їй погрозили втручанням nоліції. Після цього ми перестали спілкуватися з нею. На щастя, всі родичі опинилися на моєму боці, вражені зухвалістю цієї дівчини.

Advertisements