Коли в Олексія наро дився син, до нього додому прийшла краща подруга дружини з вином, щоб відсвяткувати цю подію, а наївний хлопець не зрозумів її намірів.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олексій був на роботі, коли отримав звістку про те, що в нього наро дився син. Це оголошення сповнило його величезною радістю, і йому не терпілося поділитися новиною з усіма, кого він зустрічав дороrою додому. Проте перехожі, з якими він стикався, ледь помічали його щастя. Діставшись додому, Олексій був сповнений емоцій, не в силах стримати свою радість. Він подзвонив своїм батькам, щоб поділитися хорошими новинами, за ним пішли його теща і тесть, привітавши їх з тим, що вони стали бабусею та дідусем. Раптом пролунав дзвінок у двері, і Олексій пішов відчиняти. На свій подив, він виявив кращу подругу своєї дружини Марину, що стоїть у дверях. -Привіт, Олексію! Вітаю із народ женням вашого сина! – захоплено вигукнула Марина. -Дякую тобі, Марино! – відповів Олексій із усмішкою.

– Я принесла трохи ігристого вина, щоб відсвяткувати . Чи можемо ми підняти тост з цієї нагоди? – Запитала Марина, піднімаючи келих. -Завтра робочий день, – спробував відмовитись Олексій. -Але тут майже нічого немає. Просто як символічний жест, – відповіла Марина. -Добре, якщо всього крапельку, – погодився Олексій. Марина сказала перший тост, ще раз привітавши Олексія з його новим привідом для радості. Тости звучали доти, доки у пляшці не залишилося ні краплі вина. Олексій спробував натякнути Марині, що вже пізно, але їй, здавалося, не хотілося йти. -Олексію, куди я піду вночі? Чи можу я переночувати в тебе? – Запитала Марина. -Моя дружина не схвалила б, якби ми провели ніч разом, – відповів Олексій. -Ну, тоді все гаразд, – сказала Марина з відтінком образи, прямуючи до виходу. -Почекай, Марино, – зупинив її Олексій. -Я Викличу тобі таксі. -Мені не потрібне таксі. Я почуваюся хво рою. Може, я просто приляжу на диван, – спробувала вмовити його Марина.

Advertisements        

-Я вже сказав тобі, що не можу дозволити тобі провести тут ніч, – наполягав Олексій. Олексій провів Марину до під’їзду її будинку, але коли він прощався, вона взяла його за руку. -Олексію, можливо, ти все-таки прийдеш відвідати мене, – сказала Марина. -Марино, ти чудова дівчина, – відповів Олексій, прибираючи свою руку. -Але якщо я зараз піду з тобою, це зіпсує найщасливіший день у моєму житті. Крім того, я люблю свою дружину. Після того, як Наталку, дружину Олексія, виписали з nологового будинkу, її привітав натовп друзів та родичів. Марина була відсутня. Коли вони повернулися додому, Наталка спитала Олексія, чому Марина не прийшла. -Поняття не маю, – відповів Олексій, відчуваючи, що червоніє. Один із родичів Наталки покликав її, і вона не помітила дискомфорту свого чоловіка. Олексій подумав: добре, що він не піддався на провокацію Марини. Він не хотів дивитися у очі своєї дружини з соромом. Після народ ження дитини стосунkам Олексія та Наталки з Мариною настав кінець. Можливо, Марині було со ромно за свою неналежну поведінку, а можливо, вона відмовилася від спроб зблизитися з Олексієм.

Advertisements