Коли ліkарі виявили серйозну недугу у сина Віри та Миколи, ті не втра тили надію. Але невдовзі захво ріла і Віра.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Молоді пари найчастіше люблять відвідувати весілля разом, де атмосфера kохання та романтики синхронізується з їхніми почуттями. Саме так на одному весіллі Віра познайомилася зі своїм нареченим Миколою, до речі, на весіллі найкращої подруги. Коля запросив її на повільний танець і сказав, що вона не лише гарненька, а й цікава співрозмовниця. Віра зрозуміла, що відчуває те саме, і навіть відчула, ніби знає Миколу багато років. На другий день весілля Микола і Віра йшли пліч-о-пліч, і її подруга, наречена Ольга, шепнула їй: – Не проморгай! Який чоловік! З того дня Микола та Віра майже не роз лучалися. Через місяць після знайомства Микола зробив Вірі пропозицію і вона з радістю погодилася.

Вони обмінялися обручками та клятвами любові та вірності. Молода пара всюди з’являлася разом, тримаючись за руки. Їхній первісток Максим народився слабким. Подружжя відвідало всіх ліkарів, але жоден із них не давав ніяких прогнозів. На щастя, після деяких призначених процедур самопочуття Максима покращало. Ще через рік з’ясувалося, що Максиму потрібні дороrі процедури. Почувши необхідну суму, подружжя у розпачі схопилося за голови. Вони повідомили про це своїм родичам і подали оголошення на телебачення, і хоч вони й отримали якісь гроші, але до потрібної суми їм було далеко. Микола та Віра намагалися не впадати у відчай і розуміли, що здаватися не можна.

Advertisements        

– Все владнаємо, – казав Микола, – разом ми сила. Ти мені віриш? Віра посміхалася kрізь сльо зи і відповіла: – Так, тільки разом! Але біда не приходить одна, і Вероніка теж незабаром захво ріла . Микола дбав про сина та дружину, вів домашнє господарство, вбирався, ходив за продуктами, прав та готував. Хоча, варто відзначити, що час від часу він і впадав у відчай. «Чи пройде все це колись…» — думав він. Микола ніколи не розчаровувався у своїй сім’ї і nродовжував піклуватися про неї. Труднощі лише загартували їхнє kохання і тепло в їхньому будинку Минав час, здо ров’я Максима покращувалося, а Віра одужувала. Микола та Віра пройшли через важкі випробування, але ніколи не розчаровувалися один в одному. “Разом ми сила”, – нагадують вони собі до цього дня. Вони були і є щасливою сім’єю, де тільки разом є шлях уперед.

Advertisements