Катерина завжди відчувала якусь дивність під час спілкування із сестрою свого чоловіка. Після одного візиту до бабусі чоловіка Катя зрозуміла причину свого стану.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Весілля Катерини та Миколи трапилося незабаром після їхньої першої зустрічі. Їх зв’язок швидко розцвів і привів до весілля лише через 3 місяці, незважаючи на те, що два з цих місяців вони провели порізно. Катерина, незнайома з більшістю членів родини Миколи, відчувала незрозумілу ворожість до його старшої сестри Марії, яку вважала шкідливою. Однак вона тримала ці думки при собі, оскільки зовні Марія була доброзичливою та радісною за брата. Загалом подружжя прожило щасливе життя, хоча іноді воно було затьмарено серйозними сварками. Як би там не було, вони завжди швидко мирилися, а їхня любов залишалася незмінною.

 

Advertisements        

Помітний конфлікт виник після того, як Марія, повернувшись із поїздки до родичів, привезла Миколі подарунок. Це нагадало Катерині про попередні подарунки від Марії, які збігалися з неприємними подіями : светр, через який сталася сварка на дні народження, та куртка, пов’язана з іншим серйозним конфліктом. Останній подарунок – в’язані вручну шкарпетки, які були надто малі для Миколи – ще більше підігріли підозри Катерини. Микола недбало віддав їх Катерині, дивуючись на вибір сестрою непрактичних подарунків. Катерина почала сумніватися, чи Марія не призначала ці подарунки для неї, оскільки їхні розміри і фасони здавалися більш підходящими для жінки. Підозри посилилися, коли 17-річна дочка Марії серйозно захворіла того ж дня, коли Катерина позбавилася шкарпеток. Незабаром після цього інциденту жінка похилого віку на пошті, де працювала Катерина, попередила її про ревнощі Марії.

 

Вона практично була впевнена, що вони з Миколою не є рідними братом та сестрою. Вражена Катерина прямо поговорила з Миколою і дізналася, що вони зведені брат із сестрою від різних матерів. Того ж вечора Микола висловив жаль, що не підтримує зв’язок зі своєю бабусею по материнській лінії. Вони вирішили відвідати її, і цей візит виявився душевним: Микола допоміг по господарству, а бабуся на знак подяки попередила їх про подарунки Марії. Вона сама кілька разів попадали на ці хитрощі… Після цих подій Микола припинив спілкування із Марією. З того часу подружжя жило мирно, і в їхніх стосунках не було більше серйозних сварок.

Advertisements