У двері постукали, а там був хлопчик років з десять. Він питав чоловіка Ірини. Вона запросила його до будинку, а коли дізналася, навіщо той прийшов, на місці застигла

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ірина знаходилася на кухні і займалася домашніми справами, коли у двері постукали. Вона відкрила, а там був хлопчик років із десять. Він питав чоловіка Ірини, Кирила. Але його вдома не було. Хлопчик відмовився говорити Ірині, навіщо прийшов, бо йому потрібен саме дядько Кирил. Ірина здивувалася його приходу, але чоловіка не було, щоб з’ясувати причину візиту хлопчика, а повернеться він ще нескоро, тож хлопчик пішов. Ірина мала див не почуття. Вона думала про різне. Може, це позашлюбний син її чоловіка, якого послала мама. Може мамі стало nогано, і вона послала хлопчика до батька, щоб той, якщо що, один не залишився? У Кирила до Ірини були дівчата, на одній навіть він зібрався одружитися, але вона йому зра дила, і вони роз лучилися. Може, тоді й наро дила сина, а Кирилу не сказала.

Всі ці думки мучили її. Вона вигадувала собі куnу можливих історій. Чоловік повернувся пізно. Ірина одразу розповіла про хлопчика, але він не зрозумів, хто це може бути. Минуло кілька днів. Кирило повідомив дружину, що його посилають у відрядження. Прямо на день до відрядження знову з’явився хлопчик. Цього разу Ірина майже силою запросила його до хати та почала розпитувати його. Чоловіка вдома знову не було. Хлопчик сказав, що його матері не стало п’ять років тому, він її дуже nогано пам’ятав, але вона приходила до нього уві сні дуже часто. І ось в одному сні мама його попросила попередити дядька Кирила … щоб він не їхав у відрядження, адже дорогою трапиться бі да. Ірина в містику не дуже вірила, а чоловік, дізнавшись історію хлопчика, навіть засміявся. Вранці, як і планувалося, він поїхав у відрядження.

Advertisements        

Дорогою він подзвонив дружині і сказав, що дивом уникнув kатастрофи. Його машина мала опинитися в зоні аварії, але якась жінка пробіrла перед машиною і зупинила машину Кирила. Його врятувало лише це. А жінка як з’явилася, так і зникла. Увечері Кирило повернувся додому. А вночі йому наснився сон, і він згадав, ким може бути цей хлопчик. Років п’ять тому він виnадково врятував п’ятирічного хлопчика, витяг його з палаючої будівлі, а мама його nомерла. Ірина та Кирило вирішили поїхати за тією адресою. Там вони побачили саме цього хлопчика, який приходив до них. А на фотографії Кирило дізнався ту саму жінку, яка переходила дорогу. Тим самим вона хотіла віддячити Кирилу, що він тоді врятував її хлопчика. Кирило подякував хлопчику, і вони разом пішли на цвинтар до цієї жінки. Хто б міг подумати, що життя так переплете їхні долі. А Кирило обіцяв зводити хлопчика на футбольний матч та рибалку. З того часу вони потоваришували.

Advertisements