Коля чомусь вважав, що у нього зі Світланою взаємні почуття. А коли дівчина вийшла заміж за іншого, він собі місця не знаходив.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Світлана прийшла на роботу із радісною новиною. Вона незабаром виходить заміж. Усі колеги почали її вітати, Світлана раділа, запрошувала всіх на своє весілля. І тільки Микола сидів злий, повністю поглинутий у свої думки. Він ненавидів Світлану у цей момент. Як вона могла так несправедливо вчинити з Колею, адже між ними починався справжній роман, а тепер вона виходить заміж. Світлана прийшла до колективу півроку тому. Її тепло прийняли, вона була добрим співробітником.

Коля одразу звернув на неї увагу і заkохався, як хлопчисько. Він зрозумів, що його почуття взаємні. Тому що одного разу, поки вони їхали в ліфті, випадково доторкнулися руками до однієї і тієї ж кнопки. Світлана весело засміялася і сказала “нічого страաного”. Так Микола зробив висновок, що вона була зовсім не проти того, щоб він узяв її за руку. Коля зніяковів, почервонів. Йому було так приємно, що наступні 10 поверхів вони їхали в тиші, але Коля вже став будувати наступний план їхніх стосунkів. Він вирішив, що треба подарувати квіти. Але звичайний букет – це банально. Тоді Коля вирішив куnити квітку в горщику, вона довше простоїть. Коля поставив квітку на підвіконня.

Advertisements        

Світлана відразу помітила і похвалила його: -Як добре, що ти вирішив прикрасити офіс, молодець! Їй сподобалося, тому Коля вирішив, що має провести Світлану додому . Він дочекався, поки Світлана закінчить працювати, вони разом вийшли на зупинку, і проїхали разом дві станції. Коля був найщасливішим. Так вони стали щодня разом сідати на автобус та проїжджати дві зупинки, за цей час вони говорили про новини, книги, серіали. Коля розумів, що Свєті з ним цікаво. Він думав, що так у них почалися стосунkи. Тепер у неї весілля з іншим. Коля хотів помститися Свєті. Але до кінця дня він так і не вигадав, що їй сказати. Увечері, коли Світлана покликала його на зупинку, то Коля відмовився. Він забрав квітку в горщику, це було знаком того, що все скінчено.

Advertisements