Подруга ображається, що я не беру її на побачення разом із собою. Але вона на людях поводиться так, що в мене не залишилося іншого виходу.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я маю подругу Клаву. Вона хороша людина, але вона має такі звички, які просто виводять із себе. Вона дуже неакуратна і не знає елементарних правил етикету. Клава хлюпає, коли п’є чай чи каву. При чому ми можемо сидіти в кафе, де досить тихо і тут лунає хлюпання чая від Клави, я бачу, як ті, хто сидить у кафе, починають тихо сміятися, мені самій стає со ромно. Але Клава за собою такі речі не помічає. Вона голосно чмихає, ставить руки на стол, витирається не серветкою, а руками.

Може так голосно сміятися, що всі починають обертатися. А після одного випадку я вирішила, що взагалі більше з Клавою у кафе не піду. Ми після цього тільки у парку на лавці каву п’ємо. Прийшли якось у кафе. Клава щось веселе розповідала і паралельно їла курку. І тут вона вдавилася. Один шматок курки у неї через рот випав на стіл, другий застряг у горлі, добре, що офіціант доnоміг. Так вона навіть дякую йому не сказала і чайові не залишила. У Клаві немає нічого жіночного та елегантного.

Advertisements        

Вона два роки була заміжня за одним чоловіком, який постійно пив і кричав. Може, вона від нього таких манер набралася. Нині вона у роз лученні. І тут Клава помітила, що на мене чоловіки часто звертають увагу, на побачення звуть. Клава вирішила, що через мене влаштує своє життя. Заявила, що хоче подвійне побачення. Мовляв, коли мене вкотре покличе чоловік гуляти, то нехай прихопить друга, він буде для Клави. Вона щиро не розуміє, чому я не кличу її до себе додому, коли сама до себе запрошую чоловіка. Адже у нас романтична вечеря, зрозуміло, що Клава заважатиме. Але вона ще ображатись встигає. Я розумію, що Клавою тільки розжену і злякаю чоловіків; не хочу її з собою брати, а вона цього зрозуміти не може.

Advertisements