Більше не прикриваю майстрів, бо у відповідь на гарне ставлення не отримую нічого

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мене часто наші майстри з манікюру, з нарощування вій чи просто перукарі просили їх прикрити перед начальством, якщо вони запізнювалися або взагалі не виходили на роботу. Тому що за такі порушення ми маємо штрафи. Але я входила в становище дівчат, намагалася робити для них добро. Часто бувало, що майстер міг в останній момент попросити мене скасувати запис клієнта. І мені доводилося телефонувати клієнту, пояснювати, що цього разу не вийде. Натомість я вислуховувала гнівні коментарі, ми втрачали нашу клієнтську базу. А причину, через яку майстер не вийшов на роботу, я так і не дізналася. Але незабаром у моєї сестри весілля.

Грошей у мене зараз небагато. Я вирішила, що якщо заощаджу на макіяжі та зачісці, то вийде подарувати в конверті більше грошей. Все ж таки весілля раз у житті буває, хотілося здивувати сестру. І тут подумала, що раз я нерідко виручала своїх майстрів, то й вони мені зараз допоможуть. Я спеціально попросила дівчаток зробити мені зачіску та макіяж у ті години, коли вони не мали запису і все вільно. Але тут почула те, чого точно не очікувала.

Advertisements        

-Ти всього лише промовчала перед начальством, а мені зараз тобі вії 2 години клеїти треба буде … це не порівняти. -А я через такі дрібниці не збираюся безкоштовно працювати. Ось так… значить те, що я ризикувала собою і прикривала їх мінуси, для них виявилося лише дрібницею. Я вирішила, що все, більше доброго адміністратора не буде. Якщо хоч одна з них запізниться, то випишу штраф, якщо захоче скасувати запис клієнта, то доповім начальству. Тепер буде справедливість.

Advertisements