Свекруха покликала Аллу на розмову і сказала, що не дасть їм грошей, хай самі зароблять. Але наступного дня після весілля вона здивувала своїм подарунком.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

До весілля Алла ніколи особисто не зустрічалася з мамою свого kоханого Марією. Вони лише кілька разів розмовляли з майбутньою свекрухою по відеозв’язку. Якось Марія приїхала до міста за кілька днів до весілля і відразу зателефонувала Аллі, щоб запросити її на «серйозну розмову». Перед самою розмовою Алла відчула якусь тривогу з приводу різниці в достатку між її сім’єю та сім’єю її чоловіка.

У Марії був гарний будинок в Італії, вона куnила синові нову іномарку, та й сама чудово виглядала. Сім’я Аллочки, навпаки, жила у маленькій однокімнатній квартирі, і їм навіть довелося позичати гроші на весілля. Настав день «Ікс». Майбутні родички сіли у затишному кафе та разом випили кави. Марія пояснила, що не дасть їм грошей, мовляв молодим треба заробити все самим. Вона думала, що її слова засмутять Аллу і змусять її передумати виходити заміж за її сина в останній момент. Ця розмова стала своєрідною перевіркою, яку Алла пройшла блискуче.

Advertisements        

Наступного дня після весілля Марія здивувала молодих ключами від нової квартири. Вона знала, що сім’я Алли зайняла гроші на весілля і наполягла на тому, щоб вони використовували конверти гостей для погашення борrу. – Єдине, про що я прошу, – сказала Марія, взявши Аллу за руку, – стань гарною дружиною для мого сина. Алла та її чоловік одружені сім років і мають двох синів. Вони багато працюють та добре заробляють. Але пощастило, що в нього така мудра і добра свекруха, як Марія.

Advertisements