Коли чоловік в черговий раз взявся лагодити праску, я подумки попрощялась з нею, адже до чого чоловік не торкається, все псує

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Багато жінок скаржаться, що їх чоловіки вдома нічого не хочуть робити. Навіть полагодити розетку або протікаючий кран не хочуть. Чоловіки відповідають, що дружини зобов’язані надихати їх на подвиг (лагодження розетки – подвиг), а не нер ви тріпати, повторюючи “коли полагодиш, коли полагодиш”. А ось мого чоловіка надихати не треба. Він за життя натхненний. – Я ж чоловік! Пови нен же я сам полагодити цю мізерну поломку? – запитує він мене, оглядаючи поламану річ з ніг до маківки.

– Звичайно повинен, kоханий, – з сумом погоджуюся я, подумки прощаючись з черговою річчю. Чому “прощаючись”? Тому що він не чинить, а ломає. Якщо до його “ремонту” річ можна було віддати в майстерню і отримати вже полагодженим, то після нього цьому виробу місце тільки на звалищі. Наприклад, перестала грітися праска. – Навіщо нести її в майстерню. І час втра тиш, і гроші! Я сам полагоджу! – сказав чоловік. “Все, кранти прасці”, подумала я. І як згодом з’ясувалося, не помилилася. Чоловік праску розібрав, покопався в нутрощах, потім знову зібрав, і встромив штепсель у розетку. Праска задимілася, щось там затріщало, після чого вирубилася електрика в квартирі.

Advertisements        

Спрацювали автомати. – Все. Згоріла мікросхема. На такі моделі вже запчастин не дістати. Його можна викинути. “Звідки і навіщо в прасці мікросхема?!”, подумала я і пішла куnувати нову, а по дорозі викинула стару.  Така доля спіткала і мультиварку, і фен, і навіть робот-пилосос. Як не билася я з чоловіком за пилосос, щоб віднести його в майстерню, чоловік взявся ремонтувати сам. Ось і пилосос вирушив замість майстерні на звалище. Коли мій чоловік вирішив полагодити кран на кухні, нам довелося викликати ава рійну бригаду слюсарів… Ну чому він у мене такий криворукий. І добре б тільки криворукий, так ще і ініціативний. Тепер, коли не працює та чи інша техніка в будинку, я нічого не кажу чоловікові, а в таємниці від чоловіка несу все в майстерню.

Advertisements