Коли донька сватті вийшла заміж, тепер свекруха дочки переключилася на їх сім’ю. А все почалося з подарунка на весілля

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя донька часто сkаржилася на свою свекруху. Звичайна справа, практично всі невістки на свекруха сkаржаться. Я заспокоювала доньку, вселяла у неї впевненість. А своїй сватті інший раз говорила, що мою доньку повчати не потрібно, вона і так вчена заміж вийшла. Але раптом увага свекрухи перейшла з моєї доньки на її рідну – Машу. Сестра зятя вийшла заміж, і тепер Маша сkаржиться мамі на свою свекруху. Перше, що сталося в родині Маші, так це подарунок свекрусі на день весілля.

Вона подарувала молодятам старий набір каструль. Такими каструлями зараз взагалі ніхто не користується. Маша віддала їх своїй мамі – моїй сватті на дачу. Всі благополучно забули про ці жа хливі каструлі, як раптом свекруха Маші про них згадала. А коли дізналася, що вони на дачі її матері, підняла істерику, мовляв її подарунок не оцінили. Моя сваха заступається за доньку, захищала ідею про те, що такий мотлох молодятам ні до чого. Хоча, три роки тому, вона сама подарувала моїй доньці на весілля старі штори, від яких тхнуло нафталіном.

Advertisements        

Коли моя донька виходила заміж за сина сватті, то сваха все намагалася умовити свого сина nродати трикімнатну квартиру, щоб куnити йому квартиру поменше і для Маші ще б грошей вистачило. Хоча цю трійку синові його батько подарував, у зятя з Машею батьки різні, так що його сестра взагалі ніякого відношення до квартири не має. Зять не nродав квартиру, і правильно зробив. Зате зараз сваха сkаржиться, що у чоловіка Маші немає свого житла, їм доводиться знімати. Адже чоловік пови нен одружитися вже маючи свою квартиру – це були слова сватті. Хоча, ще зовсім недавно вона сама вмовляла сина nродати квартиру. Так що такими суперечностями сповнена моя сваха. Поки що її донька не попала в руки свекрухи, мою доньку вона не почала розуміти.

Advertisements