Ми були в ресторані, коли Юля залишила телефон на столі і пішла в туалет. Ось тоді і все з’ясувалося

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

З Юлею ми вчилися в одному і тому ж інституті. Вона була найкрасивішою дівчиною на факультеті. Я навіть і не мріяв, що вона коли-небудь подивиться в мою сторону і помітить мене. Коли вона проходила, всі оберталися і дивилися їй услід. Вона не тільки була красунею, але і дуже активною. Всі заходи проходили з її участю в головній і провідній ролі. Вона завжди була на виду, а я всього лише був мовчазним глядачем. Я не любив публічність, я відчував себе невпевнено і губився, коли бував у центрі уваги. Я завжди намагався триматися в тіні, на відміну від Юлі. Якщо б вона не підійшла перша до мене, я б ніколи не посмів з нею познайомитися. Ми почали спілкуватися, а потім зустрічатися.

Я не міг повірити, що це відбувається зі мною. Я б і в самому гарному сні про це не мріяв. Після інституту ми почали жити разом. Щоранку прокидаючись поруч з нею, я не вірив своєму щастю. Юля відразу сказала, що не любить готувати. Я не був проти, я був готовий сам все робити в квартирі, я не міг натішитися тим, що вона поруч. Незабаром Юля влаштувалася на хорошу роботу. Її дуже цінували і поважали в колективі, через кілька місяців її підвищили на посаді. У мене почалася параноя, мені здавалося, що все за нею в колективі доглядають, а вона всім відповідає взаємністю. З тих пір я почав перевіряти її телефон. Але ніколи нічого зайвого не знаходив. Я здригався щоразу, коли дзвонив її телефон, або коли вона отримувала повідомлення. Мені здавалося, що їй пишуть і дзвонять її залицяльники.

Advertisements        

Юля помічала все це, і кожен раз просила не робити цього, адже вона ніколи не давала мені приводу для ревнощів. Ми дуже багато часу проводимо разом, ходимо в кіно, ресторани, їздимо разом відпочивати. Ми вже разом більше п’яти років, але я до сих пір не можу повірити, що вона моя дружина. Випадок, який стався в ресторані, поставив хрест на наших від носинах. Коли Юля вийшла в туалет, залишивши телефон на столі, я не втримався і почав перевіряти її повідомлення. Я так захопився, що не помітив її. -Я втомилася, як можна жити разом, не довіряючи один одному? Я не хочу жити з людиною, яка весь час мене перевіряє. Я подаю на роз лучення. Я весь час боя вся, що моя Юля знайде собі когось і кине мене, а в підсумку я сам все зіпсував. Мені було дуже бол яче, але вона була непохитна у своєму рішенні. Минуло півроку, вона до цих пір одна. А я сиджу весь день вдома, розглядаючи наші фото і згадуючи все хороше, що у нас було.

Advertisements