Я мало не втратила kоханого чоловіка через одну свою дурну помилку, моя сім’я була на межі роз лучення, слава Богу, чоловік вчасно вправив мені мізки.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На даний момент ми з чоловіком живемо в повному kоханні та розумінні, не лаємося, і абсолютно задоволені один одним. Нещодавно ми ще й собачку завели. От тільки я й не помічала, як рік тому повільно, але вірно руйнувала наш шлюб. За нами обома є один невдалий шлюб. Дітей у нас не залишилося від минулих шлюбів, але ми і зараз поки не хочемо їх заводити, у нас натомість є золотистий ретрівер, слухняніший і розумніший за деяких дітей. Коли ми тільки побралися, моєю мрією було зробити з цих стосунkів ідеальний шлюб, який зустрінеш хіба що на обкладинках модних журналів.

Через таке мислення, я 15 годин з 24 приділяла прибиранню будинку, щоб все блищало і було стерильно чистим. Наші застілля були схожі на прийоми в королівських сім’ях, все було ідеально, все лежало на своїх місцях. Нічого зайвого, жодної зайвої деталі, а після трапези я до блиску перемивала посуд, стіл і навіть на скатертині зайвого бруду не залишала. Ось тільки через все це, у мене зовсім не залишалося час побути з чоловіком, побалакати хоча б про те, як день минув. Коли я закінчувала роботу вдома і йшла спати, чоловікові вже снилися солодкі сни. І ось одного разу, вранці, він сказав, щоб я терміново одяглася і вийшла з дому.

Advertisements        

Я так і зробила, після чого ми обидва сіли в автомобіль і поїхали до батьків на дачу. Вони були у доньки в іншому місті, дача була в нашому розпорядженні. Ми посмажили шашликів, повірте, такого смачного шашлику я ніколи в житті не їла. А потім ми просто сиділи біля вогнища та розмовляли. Чоловік сказав, що дуже сильно любить мене, але через всю мою роботу по дому, він мене втрачає. Після цього, увага моєму чоловікові для мене була важливіша за всі роботи по дому та показушні «прийоми».

Advertisements