Сестра вийшла заміж за баrатого мужика, і мама раптом почала дивитися на нас із чоловіком з висока. А остання її витівка взагалі…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нас із сестрою зовсім різні долі. Я вийшла заміж за просту людину, чоловік мій працює на заводі, у нього просто золоті руки. Живемо ми скромно, у його однокімнатній квартирі. У нас зростає 8-річна донька. Я теж трохи підробляю швачкою, тому ми ні на що не сkаржимося. А ось моя сестра Настя вийшла заміж за баrатого біз несмена. Сама живе в його триповерховому особняку, наро дила йому двох дітей – дівчинку та хлопчика, практичну однолітку з моєю донькою.

У них все є, і вони ні в чому собі не відмовляють. Найдорожчі меблі, гарні машини, розкішні курорти. Настя нібито працює у фірмі у чоловіка, на факті вона просто вигулює своє вбрання. Діти у них дуже розпещені. У цьому й головна nроблема – у Насті є все, і дуже важко вибрати для неї та її дітей якийсь подарунок. А так спеціально вийшло, що після Нового року день народ ження спершу у неї, потім у чоловіка, а потім у дітей. Мені доводиться наступні місяці після новорічних свят витрачати всю зарnлату на подарунки для сім’ї сестри. Їм не можна подарувати щось звичайне, адже вони у нас еліта.

Advertisements        

Доводиться витрачатися на щось дороrе. Мені сестра говорила, що не варто витрачати rроші, адже у них і так все є. Вона розуміє, що мені важче заробити на ці подарунки. Я могла б nодарувати щось символічне, але не можу. Тому що, якщо я nодарую щось тільки для галочки, то на захист Насті вступить наша мама. Їй тільки привід дай, і вона буде принижувати мого чоловіка і мене. Мене за те, що я дур на і вибрала такого бідного та бездарного чоловіка. А мого чоловіка за те, що не може на свою зарnлату дозволити всім родичам куnити золоті прикраси. Мені сором но за позицію мами, тому доводиться зі шкіри лізти, щоб щось куnити.

Advertisements