Навіть вважаючи той факт, що свекруха так nогано ставилася до мене, для мене ще образливішою була реак ція чоловіка на все це. Я вирішила дати йому гідну відповідь на його байдужість.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Від носини з майбутньою свекрухою у мене від початку не склалися. А все тому, що я була в положенні, коли ми з Вадимом вирішили одружитися. Свекруха була впевнена, що я заваrітніла спеціально, щоб її синочка бідного прив’язати до себе та нав’язати цей шлюб. Після розписки ми жили спочатку зі свекрухою. Має простору, трикімнатну квартиру. А мої родичі мешкають у селі, де немає роботи. Грошей на орендоване житло не було, тому це був єдиний вихід.

Я розуміла, що це буде не просто, але навіть приблизно не підозрювала наскільки. Стосунки з сином вона псувати не хотіла, тому чіплялася до мене за його відсутності. Їй не подобалося все, що я роблю. Я намагалася не відповідати їй, щоб не роздмухувати кон флікт, але ситуація тільки погіршувалась. Коли малюк з’явився на світ, навантаження на мене зросло вдвоє . З одного боку, потрібно доглядати за примхливим немовлям, а з іншого боку на тебе постійно хтось кричить.

Advertisements        

Свекруха навіть не намагалася мені з дитиною доnомогти. На щастя, оклад чоловіка тоді збільшився, і я вмовила його переїхати на житло, що знімається. Ви вважаєте, що після цього мої страждання припинилися? Ні, свекруха почала щодня нас відвідувати, проводити ревізію і виводити мене своїми зауваженнями. А потім і чоловіка стала проти мене налаштовувати. Зрештою, я втомилася від цього. Найприкріше було те, що Вадим мене ніколи не захищав, мовчки вислухав, як вона мене ображає. Зрештою, я просто зібрала речі та поїхала до батьків з дитиною. Нехай тепер живуть разом і радіють.

Advertisements