Подруга розповіла мені про свого коханця, і мені одразу стало не по собі. Адже кожна хотіла б такого чоловіка, як у неї

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно подруга розповіла , що завела kоханця . Зараз я не знаю , чи варто розповісти про це її чоловікові . Я знаю його , він відмінна людина і люблячий чоловік . Я розумію , що це не моя справа і все таке , але одного разу він всі одно дізнається і буде страждати більше . З подругою ми дружимо ще зі шкільних років . Нинішній її чоловік теж навчався з нами у паралельному класі . І вийшло так , що в ці роки я сильно заkохалася в нього , і перша запропонувала зустрічатися . Ну , природно , в такому віці не все буває серйозно – то роз лучаємося , то миримося .

Вийшло так , що у час чергової сварkи мій хлопець закохався у близьку подругу і пішов від мене . Подруга у мене – справжня красуня , навіть не посо ромлюся зізнатися – вона красивіше мене . Насамперед, чи погоджуватися , вона запитала у мене дозволу . Ну я як дура , заявила , що вже давно нічого не відчуваю до kолишнього . Ми закінчили школу , подруга та kолишній хлопець одружилися . Мені було бол яче бачити його з іншого , але з часом стало набагато легше , тим більше , що я вже теж вийшла заміж . Зі старими друзями ми до цих пір спілкуємося . Чоловік подруги такий ідеальний – він добре заробляє , доnомагає дружині по будинку , сидить з дітьми , підтримує її у всьому.

Advertisements        

Я хочу зрозуміти , навіщо подрузі потрібен був інший чоловік , коли поряд такий ? Якось ми сиділи в кафе , коли подруга зізналася , що зараз за ній заїде новий молодий чоловік і попросила прикрити її . Коли я запитала , чи не хоче вона всіе розповісти чоловікові і піти до kоханця , вона відповіла « ні ». Ви б бачили її нового залицяльника – він і мізинця не стоїть її чоловіка . Зараз переді мною встало серйозне питання- стоїть чи розповісти все kолишньому хлопцю ? Може тоді він зрозуміє , заради кого кинув люблячу жінку .

Advertisements