Наша нова няня здалася мені трохи дивною, вона якось див но поводилася з моїм чоловіком. А потім я дізналася, що…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли няня наших дітей сказала, що повин на виїхати з міста, я вже була в паніці і не знала, що робити. Я не могла звільнитися, але і діти вже в тому віці, що можуть залишитися без мене, просто я не могла приділити їм багато уваги. Я стала шукати няню, щоб спокійно вийти на роботу, звернулася в агентство, яке займається подібними питаннями, і вони відразу знайшли зручний для мене варіант. Коли я тільки побачила нашу няню, то зрозуміла відразу, що вона нам підходить, незважаючи на те, що їй було всього 25; як би то не було, у неї був багатий досвід у спілкуванні з дітьми.

Мої діти її відразу прийняли, навіть мій молодший непосида її слухається. Вона просто чарівна, раз змогла знайти спільну мову з моїми капризними дітьми. Я була дуже рада, що нарешті-то знайшла фахівця, і тепер спокійно могла вийти на роботу. Дітьми я не могла займатися, тільки по неділях, але я почала помічати, що вони стали більш слухняними. Няня робила з дітьми домашні завдання, грала з ними в розвиваючі ігри, я просто була вдячна їй у всьому.

Advertisements        

Вона пропрацювала всього кілька місяців, але я останнім часом стала помічати, що вона якось по-іншому дивиться на мого чоловіка. Він у мене дуже симпатичний і, незважаючи на те, що йому 40 років, все ж виглядає дуже молодо. Я спочатку нічого не хотіла говорити ні чоловікові, ні няні, думала, що це просто жіночі ревнощі – і вирішила дати трохи часу. Але я стала помічати, що вона все більше і більше захоплюється моїм чоловіком, дивиться на нього заkоханими очима. Зараз я не знаю, що робити: сказати все чоловікові, або з нею поговорити? Але свої обов’язки вона добре виконує…

Advertisements