Ми з подружками зібралися в елітний клуб в центрі, але охорона нас не пустила, бо ми не відповідали їх дрес-коду. Після цього я вирішила стати …

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я родом із забутої богом глушині. Там досі навіть інтернету немає. У школі я не була популярна, вчилася добре, але однолітки не сильно прагнули зі мною спілкуватися. Я не відрізнялася красивою зовнішністю, тому в основному перебувала в тіні. Мене все влаштовувало. Після школи я зробила все, щоб втекти з селища. У селі майже немає ніяких перспектив. Вступити до столичного вузу на педагогічний факультет не було nроблемою. Мене поселили в гуртожиток до таких же, як і я, провінційних дівчат. Я занурилася в навчання і майже нічим іншим не займалася. Все моє життя змінив один вечір. Ми з подружками зібралися в елітний клуб в центрі, тому наділи все найкраще, що у нас було.

Тільки охорона нас не пустила, бо ми не відповідали їхньому дрес-коду. Подруги сприйняли цей факт спокійно і просто пішли посидіти в кафе простіше, яке знаходилося поблизу. Мені було дуже со ромно. Я раптом зрозуміла, що в цьому світі всім байдужий твый внутрішный зміст, люди дивляться на зовнішність в першу чергу. Я вирішила, що не можу і далі жити як сіра миша. Я влаштувалася в кафе офіціанткою. Заробляла там пристойні гроші для того часу. У мене з’явилася можливість вкладати в себе. Я записалася в спортивний зал і стала закуnовуватися красивим одягом. Вперше побувавши в хорошому салоні краси, зробивши стрижку модну і манікюр, я зрозуміла, що жити хочу красиво.

Advertisements        

План дозрів в голові сам по собі. Хто готовий оцінити жіночу красу грошима? Заможні чоловіки, зрозуміло. Я стала відвідувати “правильні ” заклади в надії знайти там спонсора, і доля мені посміхнулася в один вечір. Чоловік сам підійшов до мене познайомитися і запропонував від носини без зобов’язань. Мене не збентежила обручка на пальці, адже головне, що він міг подарувати мені те життя, якого я гідна. Дуже скоро я переїхала з гуртожитку в квартиру, яку мені знімає мій «приятель». Він відвідує мене раз на тиждень, приблизно. Мене все влаштовує. Мій статус мене не бентежить. Я давно не працюю, відвідую курорти і ходжу на шопінг. Соціальне засудження легко переносити в брендовому одязі, відпочиваючи на дороrому курорті.

Advertisements