Я почала помічати, що шкарпетки моєї донечки кудись пропадають. Те, що з’ясувалося потім, змусило мене неабияк похвилюватися.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я заміжня, у нас є дворічна дочка. Живемо ми дружно, часто до нас приїжджає дочка мого чоловіка. Я почала помічати, що всі красиві шкарпетки моєї донечки кудись пропадають, а ось чорні шкарпетки завжди залишаються на місці. Я хотіла зробити приємне Аріні. Перед її від’їздом я куnила різні солодощі і хотіла зробити їй сюрприз. Я відкрила її рюкзак, щоб покласти це все, але була в աоці, коли побачила, що всі зниклі шкарпетки знаходяться саме там. Я вирішила не говорити нічого Аріні і закрила її рюкзак. Коли вона приїхала наступного разу, ми довго розмовляли, і я дізналася, чим вона займається.

Аріна розповіла мені, що вона дуже любить шити. Чоловік подарував їй нову швейну машинку, і дочка його була на сьомому небі від щастя. Дівчинка розповіла, що найбільше любить робити різні іграшки. І тут мої здогадки виправдалися, найпростіше виходило робити іграшки з шкарпеток. Ми поїхали в магазин і купили цілий пакет нових шкарпеток. Вона сама вибирала візерунки і забарвлення. Їй дуже сподобався цей процес, вона зізналася, що іноді забирала шкарпетки у нашої донечки.

Advertisements        

Аріна вибачилася за це, а я сказала, щоб вона так більше не робила, адже в будь-який момент ми можемо куnити їй шкарпетки, які необхідні для улюбленої справи. Наступного разу я поїхала в магазин і куnила 100 пар шкарпеток: їй точно вистачить цього матеріалу приблизно на півроку. Я вже знала, які шкарпетки їй подобаються. Вона дуже любила яскраві кольори, а за розміром вони повинні були бути маленькими. Куnила гарний подарунковий пакет, набрала хороших шкарпеток; я була впевнена, що такий подарунок на день народження їй сподобається найбільше. Це був перший раз, коли я перевершила подарунок чоловіка. Наші відносини з Аріною помітно покращилися. Вона часто ділилася зі мною секретами і вважала мене своєю подружкою.

Advertisements