Колишній чоловік заявив, що хоче відвести дітей на море, а мене він візьме з собою за інші послуги. Ось уже на хабник

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ніхто заздалегідь не знає, як складеться його життя за 10-15 років. І я не знала, що буду мучитися здогадами – їхати мені на відпочинок із колишнім чоловіком чи ні. За наш 10-річний шлюб ми з ним ніколи не були на морі. Бо він його не любив. Але я обожнюю літо і не уявляю літо без моря. Я їхала, але одна, без чоловіка. Коли в нас з’явився первісток, то літала вже з дитиною. Після народження другої дитини думала, ну все, не бачити мені моря як своїх вух.

Але і тоді я вигадала спосіб – і запросила з собою мою маму. Адже із двома дітьми на пляжі навіть небезnечно. І у воду з ними не зайдеш… Вийшло так, що долею було призначено не бути нам із чоловіком разом. Роз случилось бо жити мені з ним стало неможливо. Існували свої причини на те. Але з дітьми він спілкувався. Нещодавно я вирішила попередити колишнього чоловіка, що планую поїхати з дітьми за місяць у гори – на відпочинок до санаторію.

Advertisements        

На що отримала запрошення на море, тому що він хоче звозити туди дітей, та я щоб з ними поїхала. Адже так далеко діти без мене точно не поїдуть. І ось я з того дня думаю: він що, мене в ролі няньки забирає, щоб йому було легко впоратися з дітьми? Або і насправді, як мати його дітей, щоб тим було комфортно, і щоб вони насолодилися відпочинком із нами обома. А може він хоче мене повернути і знає, як я люблю море і що він ніколи туди не їздив зі мною – і хоче показати, що він змінився? Не знаю як мені бути. А ви порадите мені їхати, чи неправильно з колишнім відпочивати?

Advertisements