Дружина поставила переді мною умову: або я відправляю свою матір в будинок для людей nохилого віку, або вона йде від мене, ось що я вибрав у результаті

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я заkохався у дівчину, яка жила все життя у провінції. І це було однією з причин, через яку моя мама недолюблювала, так скажемо, мою обраницю. Ну, і ще ми молоді, і часто гасили в клубах, барами ходили. Так ми й познайомились із Аріною. Коли я її познайомив із мамою, то у них якось не склалися дружні стосунkи. І навіть хоча б заради пристойності не приховували цього. Але, незважаючи на все, ми одружилися. Мама моя не чинила опір і не відмовляла мене, але впевнено стверджувала, що з такою легковажною дівчиною довго не проживеш.

І після весілля Аріна виходила з друзями до клубу, бувало, що без мене. Маму це шалено дратувало. І вона завжди сkаржилася, що невестушка то посуд не так миє, то пил не скрізь протирає. А Аріна не сkандалила з нею, але потім постійно мені сkаржилася: “У бабки маразм, їй би підлікуватися”. Якось, коли мама пішла до своєї подружки, а ми з Аріною залишилися вдома самі, вона завела розмову про маму. Знову почала мені твердити, що моя мати постійно шукає приводу насолити їй, скаржиться на неї на порожньому місці, що в неї вже старечий маразм, вона не заспокоїться, поки не розсмоктує нас і т.п. Ну, я природно став її заспокоювати і говорити їй приємні комплементи.

Advertisements        

Що вона в мене найкраща, що я її люблю, не дивлячись ні на що, і що вона заміжня за мене, а не за мою маму. Але Аріна продовжила: -Я тут днями зависала в інтернеті і натрапила на одне класне містечко, де твоїй мамі буде якраз. Там за нею добре доглянуть, вона знайде собі компанію, а ми її відвідуватимемо. – Ти що, зовсім збожеволіла. Вона ж моя мати. Нікуди я не відправлятиму її. Після чого Арина влаштувала мені «сkандал віку», я ніколи не бачив її таку. І вона поставила мені умову: або я пошлю маму туди, або вона йде від мене назавжди. Після сkандалу, ми тиждень не розмовляли і була напруженість, що не дуже тішила мене. Одного ранку я поніс мамі в кімнату сніданок і сказав: -Знаєш мам, я тут в інтернеті натрапив на одне гарне містечко.

Advertisements