Віра вже з дитинства виявляла свій несолодкий характер, але все стало ще гірше, коли вона вийшла заміж та наро дила дитину

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Віра була дуже впертою, говорила, що думала, і якщо хтось вставав на її шляху, вона могла просто їх притиснути і переступити. Через її характер страждали всі поруч. Коли бабусі бачили, як поводиться онука, радили батькам виховувати дівчинку жорсткішими методами, якщо треба застосовувати силу. Ну, а її батьки тим часом давали їй надмірну свободу і практично не доглядали її. Якби свого часу батьки Віри виховали її стриманішою, то, можливо, можна було б уникнути багатьох проблем. Але для цього вже пізно. У Віри є дочка та колишній чоловік.

У них ще до моменту весілля все було складно, а зараз вони взагалі ненавидять одне одного. Найбільше мені шkода племінницю, яка страждає через своїх батьків. З самого початку відносин Віри та Сашка, її колишнього чоловіка, свекруха була nроти того, щоб вони зустрічалися. Але вона так хотіла зіграти весілля, що набрехала свекрусі про вагітність і, хоч я її відмовляла, вона залишилася на своєму. – Я просто її підштовхнула на це, ми б і так побралися, – виправдовувалася вона Свого вона, як завжди, досягла. Але вагітності вона не могла досягти ще довго. Свекруха вже почала здогадуватися, в чому річ, та й їхні стосунkи почали тріщати по швах.

Advertisements        

Коли в неї, нарешті вдалося заваrітніти, вона сподівалася, що дитина поверне колишню романтику в їхні стосунки, але вона помилялася. Сашко не збирався терпіти брехню, в якій тримала його Віра. Він дбав про неї, підтримував її і намагався любити, не через неї саму, а через дитину. Коли племінниці виповнилося 7 місяців, чоловік подав на роз лучення. Але незважаючи на це, Сашко оплачував квартиру, брав на себе всі фі нансові питання дитини, Віра ж у цей час намагалася повернути чоловіка. А потім вона кардинально змінила своє ставлення до колишнього чоловіка, помстячи йому і всіляко втручаючись у його стосунkи з дитиною. Батьки намагалися вплинути на позицію Віри до Сашка, але вона стояла на своєму. Вона досі настроює дочку проти батька, розповідає, який він nоганий і не дає їм бачитися.

Advertisements