Я потоваришувала з сусідкою, але незабаром виявилося, що вона змагається зі мною. Я навіть не підозрювала, що вона здатна вчинити з моєю дитиною так бридко.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли ми з чоловіком і сином переїхали до нового будинку, я одразу потоваришувала з нашою сусідкою, а син із її донькою. І так як у нас діти були однолітки, наші інтереси та теми спілкування були спільними. Ми разом ходили на дитячі майданчики, у парк погуляти і часто заходили в гості. Але одного разу я помітила, що сусідка змагається зі мною і намагається у всьому наздогнати мене. Коли я записалася на фітнес, через тиждень вона зробила те саме, тільки ще й тренера особистого найняла. Коли у нас із чоловіком з’явилася нова іномарка, через тиждень і вони свою стару оновили.

Їй важливо було переплюнути все, що я маю – і цим хвалитися. Навіть коли чоловік дарував мені подарунки, у неї невдовзі з’являлися однотипні речі. Але незабаром у них у сім’ї виникли фі нансові проблеми. Уся ця криза переросла у роз лучення. Через деякий час після цього чоловік вирішив зробити нам відпочинок у Європі. Я не навмисне сказала їй, а просто, до речі… Помітила, що ця новина їй не сподобалася, але вона намагалася приховати свої емоції. За два дні до від’їзду сусідка напросилася до нас у гості. Вона добре знала, що ми дуже зайняті та збираємо наші валізи, але виявила бажання. Я не відмовила, але попередила, що в нас часу мало. Вона прийшла, ми посиділи, попили кави.

Advertisements        

Син із її донькою грали, тільки я помітила, що дівчинка дуже млява, примхлива; подумала, що вона просто настрою немає. Перед відходом сусідка наказала доньці піти і попрощатися з моїм сином, і зазначила, що треба обов’язково обійняти його. Я не подала цього значення, незважаючи на те, що раніше вони ніколи не обіймалися. Ми поїхали на відпочинок, класно провели час і незабаром повернулися назад, що відпочили та наповнені енергією. З приїздом я дізналася про секрет обійми цієї дівчинки. Виявилося, вона була заражена вірусним захворюванням, і сусідка навмисне веліла їй обійняти мого сина, щоб він теж заразився, і ми не поїхали на відпочинок. На щастя, син не захворів, але сусідські діти, які з нею грали і контактували, заразилися – а деякі з них навіть полежали в ліkарні.

Advertisements