Коли колишня дружина чоловіка попросила свекруху прихистити їх дитину, то Кіра поняття не мала, як це позначиться на їхній родині

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Кіра заміжня п’ять років. Разом з чоловіком вони живуть в квартирі, що дісталася їй у спадок. Від першого шлюбу у нього була дочка. Він платив алі менти і активно брав участь в житті дочки. Зі свекрухою у Кіри були хороші стосунkи. Наталія Леонідівна ніколи не втручалася в їхні особисті сімейні справи. Але ось колишня дружина Юри зібралася заміж. Так як її чоловік військовий, вони повинні переїхати в інше місто, а Настю, дочку не можуть взяти з собою. Кіра відразу погодилася взяти дівчинку до себе. Але Юра сказав, що його дружина nроти цього.

Кіра була дуже здивована. Мати колишньої дружини теж не хотіла брати рідну внучку до себе. Залишилася тільки свекруха. Наталія Леонідівна з радістю забрала дівчинку до себе. Кірі стало неприємно. Особливо, після того, як свекруха попросила сина приїжджати до неї без дружини і дитини. Пояснила це тим, що Настусі це може не сподобатися. Чим може нашкодити спілкування з рідним братом? Кіра дивувалася, чому свекруха проти їх спілкування. Наталія Леонідівна повністю зайнялася вихованням внучки, а про онука забула. Вона з Артемом відчували себе зайвими в сім’ї. Чоловік кожні вихідні проводив з донькою, а половину зарплати віддавав матері.

Advertisements        

Все-таки один раз свекруха запросила їх в гості. Але тут Настя підійшла до Артема і сказала, що це тільки її тато, а їх вона бачити не хоче. Кірі стало дуже прикро. Адже вона любила Настеньку і хотіла щоб діти дружили. Вона зрозуміла, що це все свекруха. Але див но, адже у них були нормальні відносини. Наталія Леонідівна всім розповідає, що на неї звалили весь тягар відповідальності і виховання дитини. Але її ж ніхто не змушував. Кіра сама хотіла взяти дівчинку до себе. Кілька разів вона обговорювала цю справу з Юрою, але все марно. Якщо все так продовжиться і далі, і ця ситуація не вирішиться, то можливо вони з чоловіком роз лучаться. Не хотілося б, звичайно, доводити до цього, але як бути?

Advertisements