Мама дивиться на мою роботу як на не серйозну. Але зате вона змушує мене забезпечувати сестру.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком вирішили, що працювати віддалено-це дуже зручно, та й нічим не відрізняється від роботи в офісі. Чоловік мій-програміст, він взагалі працює на якусь закордонну фірму. А я економіст, можу всі розрахунки вдома робити, а потім висилаю результат до себе в офіс. Наша фізична присутність зовсім необов’язкова. Тільки ось мамі і сестрі моїй цього не зрозуміти. Мама все життя пропрацювала на заводі – важкою працею. Вона йде рано вранці і повертається пізно ввечері без сил. Відразу лягає перед телевізором: так і проходить її життя. Сестра у мене секретарка на фірмі, точно також вранці йде в офіс і сидить там до самого вечора. Що мама, що сестра вважають, що ми з чоловіком абсолютно не працюємо:

– Ну що це за робота така, сидите вдома в подушках і rроші заробляєте? – Мама, ми працюємо точно так само, як і ви. – Не сміши мене. Ви так не втомлюєтеся, ви взагалі з дому не виходите. – Нам не обов’язково виходити. І взагалі, ми часом навіть на обід не встигаємо відволіктися. – Казки мені не розповідай… Ви отримуєте легкі rроші! Нещодавно стало відомо, що моя сестра виходить заміж, вона вже на другому місяці ваrітності. Їй доведеться піти з роботи в деkрет, а чоловік її буде виnлачувати іnотеку. Ми з моїм чоловіком вирішили молодим на весілля подарувати rроші.

Advertisements        

Їм зараз це буде куди цінніше, ніж подарунок. Але тут заперечила мама: – Раз Ви так багато і легко заробляєте, то могли б і побільше подарувати. Їм ще іnотеку виплачувати. – Мама, сестра сама зробила такий вибір, її ніхто не змушував. У мене з чоловіком теж є свої витрати. А після весілля мама взагалі звернулася до мене з таким проханням, щоб я половину іпотеки сестри виплачувала сама. На питання – з якого дива-мама спокійно відповіла, що я дуже легко заробляю rроші, просто клацаючи по клавіатурі. Тому просто зобов’язана утримувати свою сестру. Я в повному обуренні. Вже набридло, що мама так несерйозно ставиться до моєї роботи, а вона, між іншим, не з легких.

Advertisements