Я знала, що свекруха налаштовує сина проти мене і моїх рідних, але те, що вона заговорилаворила про мою маму, я точно пробачити не зможу

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

З моєю свекрухою у мене ніколи не було хороших відносин. Ніколи. Ми з чоловіком вирішили обійтися без весілля, просто розписалися в РАГС-і. Ми навіть батьків перед цим не познайомили, а гроші на весілля вирішили витратити на подорож. Після подорожі ми повернулися додому і почали створювати затишок у своєму гніздечку, тому що ремонт нашої квартири закінчили незадовго до нашого повернення. Тоді чоловік, нарешті, познайомив мене зі своїми батьками. Тут я пошкодувала, що не познайомилася зі свекрухою раніше. Вона просто не може ні дня без свароk зі мною. Якось відразу вона мене не злюбила. Почала чіплятися до всього, що я роблю з однієї простої причини – я забрала у неї улюбленого синочка.

Чоловік з моїми батьками ладнав добре. Я так раділа цьому! Про сkандали і дзвінки свекрухи я не говорила чоловікові-знала – що йому буде неприємно це чути. Свекруха жила в іншому районі, але це ніяк не заважало приходити до нас, коли чоловіка не було вдома, щоб сказати, яка я nогана господиня, і як чоловікові зі мною не пощастило. Так і жили б далі, але раптом я помітила, що чоловік почав неrативно ставитися до моїх батьків. Якщо раніше ми часто їздили до моїх батьків на вихідні (чоловік з батьком базікали годинами, а ми з мамою тихо раділи), то зараз чоловік сkаржився на них, говорив, мовляв їх занадто багато в нашому житті. Я зрозуміла, що чоловіка опрацювала свекруха.

Advertisements        

Однак, коли я питала у нього, що сталося, і що змінилося, він відповідав, що все в порядку. В черговий такий раз, чоловік не витримав паузи в розмові і все видав. Виявляється, моя свекруха розповіла своєму синові, що моя мати nогано про нього відгукнулася одного разу, коли вони разом пили чай у нас в гостях. Щоб ви розуміли, моя мати nоганого ні про кого в житті не скаже, якщо навіть вони самі зроблять їй nогане. Вона надто добра людина, через що часто страждає. Про мого чоловіка вона тільки хорошої думки. Звідси робимо висновок: свекруха бреше синові, щоб налаштувати його проти нас. У мене в голові не вкладається, навіщо це їй потрібно? Вона бажає зла власному синові.

Advertisements