Я людина не kонфліктна, врівноважена, але батьки мого зятя, особливо його батько, зводять мене з розуму і це мене бісить.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У своєму житті я завжди була відома як врівноважена людина, не схильна до конфліктів та розбіжностей. Однак усе змінилося, коли моя дочка вийшла заміж і нам довелося мати справу з її новими родичами. Наше спілкування з батьками мого зятя, особливо під час сімейних урочистостей, далеко не приємне. Його батько – владна людина, він завжди наполягає на тому, щоб останнє слово було за ним, і вважає, що його думка єдина вірна. Він людина, яка знаходить задоволення в тому, що змушує інших почуватися неповноцінними.

 

Advertisements        

Ми були запрошені на майбутнє святкування його дня народження, але я щосили намагалася знайти спосіб відмовитися, не образивши їх і не викликавши розлад, який міг би вплинути на щастя моєї дочки. Батько зятя часто виставляє напоказ своє багатство та досягнення, залишаючи дружину з кислим виразом обличчя та мінімальним внеском у спільну розмову. Розчарування розпочалося, коли рік тому моя дочка переїхала до батьків чоловіка. Хоча її чоловік та порядна людина, ставлення його батьків розчарувало нас усіх. Нині родичі доньки закінчують оформлення заміського будинку, куди планують переїхати, залишивши свою міську квартиру своєму синові та його дружині.

 

Вони також подарували машину моєму зятю. Всі ці жести були б прекрасні, якби не постійні хвастощі своїми вкладами в молоду сім’ю. Я не хочу більше відвідувати їх, щоб не почути знову, які ми немічні. Але моя дочка наполягає, нагадуючи мені про наші спільні сімейні зв’язки. Я пам’ятаю, як одного разу запросив їх до нас додому, а мій свекор розкритикував нашу квартиру за її розміри. Моя дочка благає мене терпіти їх заради неї та заради її майбутньої дитини. Як же мені впоратися із цією ситуацією? Кожен візит залишає мене емоційно виснаженою. Як я можу забезпечити мирні стосунки з новими членами сім’ї? Моя дочка радить мені купити продуманий подарунок для свекра і не звертати уваги на зауваження свекрухи. Але питання залишається відкритим – як зберегти мир, не жертвуючи своєю гідністю?

Advertisements