Свекруха більше не може жити з донькою та зятем, але чомусь це погано вплинуло на мою родину, і ми з чоловіком мало не роз лучилися.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нас сkандал удома, мало не до роз лучення дійшли. А все через що? Свекруха просить мого чоловіка взяти в іnотеку квартиру. А ще чого їй взяти? Бабуся на пенсії, з чого вона оnлачуватиме цю іnотеку, мені цікаво? Але вона всіляко переконує свого сина, що віддасть rроші. Яка ще іnотека? Ми самі живемо у маленькій однокімнатній, хочемо розширюватись, брати собі іпотеку. Думаємо ще, що ми не потягнемо. А тут дві одразу. Як виявилося, свекруха не може жити більше з донькою та її новим обранцем. Рита давно хотіла вийти заміж, не було претендентів, і ось один якийсь попався. Рита сама працює, але отримує мало, мама за неї робить все по дому. Свекруха її шкодує; каже: «втомилася, мабуть».

Її новий обранець працює добу через три, вдома грає в комп’ютерні ігри, та об’їдає їх. Все повністю їсть Ритин чоловік – крім льоду в морозилці. Свекруха навіть на два тижні поїхала на дачу, навіть не побоялася, що зима – холодно. Але вона все одно зібрала сумки поїхала, виправдовувалася господарством. Там ні води, ні газу, холодно. Плитою обігрівалася два тижні, не витримала, приїхала додому.

Advertisements        

Але у власну квартиру її не пустив так званий зять. Вона сиділа на лавочці і чекала, поки дочка повернеться додому. Після цього випадку свекруха і прийшла до мого чоловіка, благає і просить, щоб він їй квартиру взяв. Вона навіть не думає вигнати цього обранця з дому свого. Вона так собі не пробачить, що дочка вкотре одна залишиться. Потім Рітка все життя матиме звинувачувати, і не знайде собі так нікого. А що нам робити? Ми тут до чого? Чоловік мій тисне на мене, каже: «Нічого потягнемо дві іnотеки. Мати ж його просить ”. Хотів йти ще розбиратися за матір із цим обранцем, свекруха його відмовила. Ну, звичайно, сьогодні він nосвариться із сестрою, завтра мама цього зятя нового знову додому пустить.

Advertisements