Син із невісткою хотіли відібрати у нас квартиру, але мій чоловік вчасно розкусив їхній хит рий план і вигнав їх

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Син із дружиною переїхали до квартири, яка дісталася мені від матері. Квартиру ми з чоловіком їм не дарували, а просто дозволили nожити. Син сказав, що максимум п’ять років житимуть у нашій квартирі, а потім візьмуть собі іnотеку та переїдуть. Минуло вже 8 років, а вони з’їжджати не збираються. За цей час у них з’явилися двоє дітей та ще й третій на підході. Нам квартира потрібна, тому що здавати її із чоловіком хочемо. Так вийшло, що через пандемію чоловіка звільнили з роботи, а моєї зарnлати не вистачає на життя.

 

Advertisements        

Чоловік на пенсію вийти не може, закон змінили. Все йде проти нас. Сина із сім’єю виганяти не хочемо, але іншого виходу немає. Вони мали і так раніше з’їхати. Коли чоловік говорить із сином про це, то той тільки руками розводить, мовляв, а куди ми з дітьми підемо, та ще й третього чекаємо. Ось я думаю, а навіщо вони дітей заводять, якщо їм нема де жити? Квартиру ж їм ніхто не обіцяв. Ми з чоловіком зрозуміли, що мирним шляхом їх виселити не зможемо, тож вигадали хитрий план.

 

Я зателефонувала синові і сказала, що до нас приїде родичка, якій треба обстежитись у лікарні поряд із нашою квартирою. Попросила їх переїхати на два тижні у орендовану квартиру, яку сама ж оnлачу їм. Син із невісткою стали опиратися, тоді чоловік сказав, щоб залишалися жити з родичкою або ж зняли їй квартиру. Коли вони переїхали, ми з чоловіком змінили замки і відправили їх речі з вантажниками на орендовану квартиру. Вони, звичайно, на нас образилися. Син сказав, що він більше не має батьків. А що нам було робити? Вони обіцяли, що за п’ять років переїдуть, тому ми вважай ще й терпіли їх три роки.

Advertisements