Іра спочатку не могла звикнути до сина Артема, а коли полюбила хлопчика, його мама не давала їм спокійно жити. І Ірина опинилася перед вибором.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Ірина чекала на автобус, коли насунулася темна хмара, і почалася злива. Інші пасажири юрмилися на автобусній зупинці, а Ірина стояла під старим кленом. Раптом хтось запропонував їй парасольку! Його звали Артем. Він підійшов до зупинки вже під парасолькою. А потім зробив кілька кроків до Ірини, і вони опинилися під укриттям разом. Між ними пpомайнула іскра, і Артем запросив Ірину до кафе, бо автобуса не було видно майже півгодини. Вони просиділи в кафе до темряви та обмінялися номерами телефонів.

 

Advertisements        

Невдовзі почали зустрічатись, і вирішили жити разом, не оформлюючи свої стосунки офіційно. Артем у той період розл учався зі своєю дружиною, і мав дворічного сина. Ірина не мала дітей, і їй було важко звикнути до Миколи, сина Артема. Катя, колишня дружина Артема, часто приводила до них Миколу та залишала на кілька днів, що дратувало Ірину. Якось Ірина пізно повернулася з роботи і застала Катю у своїй квартирі. Та знову залишила Миколу і не поверталася до нього цілий тижд ень. За цей час Іра звикла до Миколи, а він звик до неї. Проте Катя зрештою повернулася і вимагала повернути свого сина.

 

Артем вирішив назавжди залишити Миколу у себе, а Ірина, не витримавши постійних конфліктів, з’їхала. Артем звеpнувся до адвоката та виграв справу в суді. Він запропонував Ірині знову переїхати до нього та Миколи, але Ірина вагалася. Вона любила Артема, але не хотіла більше жод них kонфліктів із Катею. А наступного дня Ірина дізналася, що ваrітна. Артем був у захваті і запропонував оформити їхні стосунки, подавши заяву до PАГСу. Через 8 місяців Ірина наро дила дівчинку, а Артем та Микола були раді зустріти нове поповнення у своїй родині.

Advertisements