Наймиліші малюки-близнюки співають разом зі своєю матір’ю.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Коли камера знаходиться поза досяжністю, часто виходять найбільш зворушливі моменти, пов’язані з маленькими дітьми. Однак іноді, коли мама чи тато обирають оптимальний момент, це може стати прекрасним спогадом, який залишиться у них на довгі роки. Саме так йде справа в цьому відео про дует маленьких близнюків.

 

Advertisements        

 

Немовлята-близнюки, загорнуті в пелюшки, дивляться в камеру знизу вгору. Слухаючи, як їхня мати співає над ними, вони роблять найкращі вирази обличчя. У них починають кривитися личка і ворушитися губи. Зрештою вони починають співати разом зі своєю матір’ю Наталі. Широко розплющивши очі, близнюки дивляться на свою матір і слухають її. Коли вона співає, на їхніх обличчях з’являються чарівні посмішки та смішні вирази. Вони не зводять з неї очей весь час, поки вона співає для них.

 

“Коли я почала співати, вони миттєво загорілися і точно знали, що робити”, – пише Наталі. І справді, близнюки починають говорити. Намагаючись скласти слова, вони видають звуки і рухають губами. Приблизно в 2 місяці батьки або вихователь повинні очікувати, що дитина почне видавати звуки. Вони можуть “воркувати” і “булькати”.

 

Деякі діти видають голосні звуки, як близнюки на цьому відео. Діти спілкуються за допомогою звуків, а також посмішок. Вони чекають реакції дорослих і часто імітують вираз обличчя своїх батьків. Ці малюки-близнюки вирішили наслідувати спів аж до форми губ. Це вкрай необхідна щоденна доза чарівності!

 

 

Advertisements