Ці новонароджені, одягнені як персонажі з твору”Чарівник країни Оз”, миліші, ніж рубінові туфлі Дороті

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Десь за веселкою – точніше, у Пітсбурзі – група новонароджених стала популярною, одягнувши чарівні костюми “Чарівника країни Оз”, перш ніж вирушити додому з лікарні.

 

Advertisements        

 

Ці жевуни, одягнені як персонажі “Чарівника країни Оз”, відправлять вас за веселку. На честь майбутнього 80-річчя класичного фільму співробітники лікарні Вест-Пенн одягли чотирьох немовлят у крихітні вбрання, натхненні різними персонажами фільму, серед яких крихітна Дороті, Залізний Лісоруб, Опудало та Боягузливий Лев.

 

 

Новонароджені в своїх костюмах позували на ліжечках, застелених атласними жовтими простирадлами, як би натякаючи на дорогу з жовтої цегли, по якій Дороті біжить підстрибом, щоб дістатися до Смарагдового міста. Як чудово!

 

З тих пір фотографії стали вірусними, зібравши десятки коментарів від користувачів Facebook, чиї серця практично розтанули, перетворившись на калюжу на підлозі. Дивіться, як чарівні малятка Джой готуються до Хеллоуїну в костюмах в стилі “Чарівника країни Оз”. Неймовірно важко виділити когось окремого!

Advertisements