Однорічний малюк починає танцювати сальсу. Але уважно стежте за його ногами, коли він обертається

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Коли звучить музика, більшість з нас просто не можуть всидіти на місці. Ми починаємо рухатися в такт музиці. І цей малюк на відео нижче – один з нас. Ісааку всього 15 місяців, але коли звучить музика, його просто неможливо зупинити. Він з таким ентузіазмом виконує свою маленьку сальсу, розмахуючи руками. Він справді скрасив мій день. Батько підбадьорює його через камеру, але, схоже, малюку взагалі не потрібна мотивація! Ви розтанете, коли побачите, як цей чарівний малюк танцює навколо.

Він теж виглядає по-справжньому щасливим! А яка у нього заразлива посмішка! Якщо він продовжить в тому ж дусі, я не здивуюся, якщо років через 15 він дебютує на шоу талантів. У цього малюка є всі необхідні рухи в запасі! Він не просто розмахує ручками, все його тіло рухається! Він махає ручками, а потім повертається по колу, але найцікавіше – це його ніжки. Вони рухаються в такт музиці і так швидко! Я б ніколи не подумала, що 15-місячна дитина здатна на таке. Мені здається, я могла б впасти, якби спробувала рухатися так швидко.

Advertisements        

Найцікавіше відбувається в кінці, коли тато каже: “Воруши попою!”, Боже мій, як це смішно! І він це робить, але я думаю, що в кінці він втомився і йому потрібна невелика перерва. Але це нормально, тому що його батьки записали найкращу частину.

Advertisements