4-річний хлопчик вийшов пограти і приніс додому оленя, з яким подружився в ліс

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Наші діти періодично залишають нас без слів, але уявіть, що ваш 4-річний син повертається додому з оленям як компаньйоном. Хіба це не схоже на казку? Що ж, саме таке видовище постало перед Стефані Браун під час відпустки на курорті Массануттен у Вірджинії.

 

Advertisements        

Стефані не повірила своїм очам, коли відкрила двері і побачила на ганку свого 4-річного сина Домініка поруч з оленям. Природно, жінка була приголомшена видовищем з Діснея, але їй вдалося зробити кілька фотографій цього чарівного моменту. Зайве говорити, що милі знімки стали неймовірно популярними незабаром після того, як Стефані поділилася ними у Facebook. Зрештою, не кожен день можна побачити 4-річну дитину і дикого оленя, що тиняються поблизу.

 

Мати пояснила, що вони збиралися їхати з курорту, і поки вона збирала речі, Домінік грав біля будиночка. Правда, неясно, як цей дует виявився разом. Чи то оленя привернула піжама Домініка, чи то він запропонував йому що-небудь перекусити, але одне можна сказати напевно: вони відразу подружилися. Оскільки Домінік хотів познайомити свого нового приятеля зі своєю мамою, вони обидва з’явилися у дверях, на подив мами хлопчика.

 

“Я була в шоці. Я подумала: “Ні за що. Мій розум грає зі мною в ігри”, – розповіла Стефані ABC. “Для нього це було нормальним, але для мене це було дивно”. Що абсолютно неймовірно, так це те, як поводилося оленя. Воно не здається переляканим або збентеженим в присутності людей або камери, ні на секунду. Те, як воно позує перед камерою, створює враження, що воно насправді грає. Домінік навіть дав своєму новому другові ім’я. Він назвав оленя Флешем, на честь супергероя з коміксів DC Comics.

 

Як тільки Стефані опублікувала цей прекрасний знімок у Facebook, на нього посипалися тисячі відгуків та коментарів. “Вони обидва виглядають так, ніби для них це звичайна справа. Вони обидва такі чудові”, – написав один користувач. “Ваш син і його друг дуже милі. Чудова фотографія”, – додав інший користувач. “Вони схожі на приятелів”, – написав інший користувач.

 

 

Advertisements