Ось як зараз виглядає дівчинка, яку батьки зробили моделлю у віці 2 років․

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Айра Браун стала популярною моделлю ще в дитинстві. Їй не виповнилося і двох років, коли вона почала демонструвати пристрасть до косметики і моди. Батьки вирішили, що янгольська зовнішність їхньої дочки стане затребуваною, і почали робити з малятка модель. Айрі було 2 роки, коли батьки привели дитину в модельне агентство.

 

Advertisements        

 

Зовнішність крихітки вразила агентів, і дівчинка стала неймовірно популярною. Шанувальники вважали її янголятком, живою лялькою з величезними очима. Довгі густі вії, янгольські кучерики, пухкі губки – дитина була чарівна! Батьки зробили все, щоб привернути увагу до дівчинки: вони робили малій макіяж, регулярно водили її в солярій і навіть пофарбували волосся. Дівчинці подобалося фотографуватися, вона з задоволенням позувала перед камерою. Батьки почали брати її з собою на конкурси краси.

 

 

Айрі не виповнилося і трьох років, а вона вже була в списку найбільш високооплачуваних топ-моделей серед дітей. Батьки Айри зазнали жорсткої критики. Багато хто вважав, що вони знущаються над дитиною. Малятко працювала нарівні з дорослими, постійно фарбувалася, завивала волосся, відвідувала солярій, фарбувала нігті і робила зачіски, брала участь в конкурсах краси, але ж вона ще навіть не вміє читати.

 

 

Зараз Айра підросла, їй 8 років, і вона продовжує свою кар’єру моделі. Вона входить в список найпопулярніших дівчат-моделей в США. У неї є свій Instagram, сторінка у Facebook і навіть канал на YouTube. Юна модель спілкується з шанувальниками, викладає нові знімки і відео. Дівчина пробує себе в якості актриси, найближчим часом очікується вихід фільму з нею в головній ролі.

 

 

Багато хто вважає, що життя Айри – це результат комплексів її батьків, вони реалізували на дівчинці свої нездійснені мрії і амбіції. Тим самим вони позбавили її дитинства і права вибирати, ким бути та як жити. Як відомо, практика показує, що ранній успіх призводить до серйозних наслідків. Але ми сподіваємося, що Айра не піде по кривій доріжці і попереду у неї тільки успіх. А як ви думаєте, чи варто віддавати маленьких дітей в модельний бізнес? Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Advertisements