Майя народилася три роки тому. Вона неймовірна молода леді. Ідеальне біле пасмо виділяється в темному волоссі. Те саме можна сказати і про її матір. Мала здивувала не лише своїх батьків, а й усіх в лікарні. Біле волосся Майї виділяло її серед інших маленьких дітей. Лікарі сказали, що вона народилася з променем світла у волоссі. З тих пір, як дівчинка народилася три роки тому, мама фотографує її і викладає в Instagram. Батьки Майї стурбовані тим, що, коли вона подорослішає, їй может стати важко через свої відмінності. Це пов’язано з низькою самооцінкою матері Майї в дитинстві через біле пасмо в її волоссі. Люди на вулиці часто запитують дівчину, чи фарбувала вона волосся. Багато людей, побачивши це, кажуть, що хотіли б мати таку ж унікальність. Ми сподіваємося, що життя цієї чудової дівчинки буде добрим, тому що кожен унікальний по-своєму.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Майя народилася три роки тому. Вона неймовірна молода леді. Ідеальне біле пасмо виділяється в темному волоссі. Те саме можна сказати і про її матір. Мала здивувала не лише своїх батьків, а й усіх в лікарні. Біле волосся Майї виділяло її серед інших маленьких дітей. Лікарі сказали, що вона народилася з променем світла у волоссі.

 

Advertisements        

 

З тих пір, як дівчинка народилася три роки тому, мама фотографує її і викладає в Instagram. Батьки Майї стурбовані тим, що, коли вона подорослішає, їй может стати важко через свої відмінності.

 

 

Це пов’язано з низькою самооцінкою матері Майї в дитинстві через біле пасмо в її волоссі. Люди на вулиці часто запитують дівчину, чи фарбувала вона волосся. Багато людей, побачивши це, кажуть, що хотіли б мати таку ж унікальність. Ми сподіваємося, що життя цієї чудової дівчинки буде добрим, тому що кожен унікальний по-своєму.

Advertisements